GUD LUCK to ALL!!!

Niat dihati…hujung minggu nak concentrate studi… tapi niat hanya tinggal niat. Study Java tak abes pun dua chapter.

Sabtu…siang nyer…banyak tido dari jaga ( aku mimpi dipatuk ular… ape tandanye erk? 😀 ). Malamnyer… aku ke Debat Siswa @ Anjung Rahmat, Gombak. Tak plan pun nak pergi… tapi alhamdulillah, bila dah pergi tue… tak terasa rugi. Hangat jugak ler debat tue…panelnya ialah Hj. Mahfuz (PAS), Mustafa Kamil Ayob (Parti Keadilan Rakyat), Suhaimi Ibrahim (GPMS), Fadli Ramli (mantan Presiden MMP UIA). Tajuknyer “Mahasiswa Lesu : Mitos atau Realiti”. Seperti biasa, ada sahaja benda yang menghalang wakil UMNO utk. hadir, dah beberapa kali Hishamudin gagal menghadirkan diri ke forum2 anjuran pelajar. Gagal atau sengaja menggagalkan diri? Hanya dia dan keluarga dia yang tahu…

Ahad…aku tido lagi di siang hari…huhuhu… malamnyer… ayah aku sampai dari Kelantan… bawak buah2an dari kampung; durian, rambutan, salak… dapat la jugak jamu member2 :D.

mm… sekarang dah pagi Isnin… hari ni bermula minggu final xm utk. semester I 2003/2004 ini (hopefully semester terakhir aku). Paper aku start 19/8. Anyway, aku nak ambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat berjuang di dewan peperiksaan kepada semua sahabat-sahabat. All the best. May Allah bless and give us guidance!!!

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: