Trainee’s life…

Hari ini genap seminggu kehidupanku sebagai seorang trainee kat Benua Sains Sdn. Bhd., sebuah syarikat bumiputra kecil di Puchong. Kerja…? OK la… although it is not really related with my field, and it is absolutely not what i want to do…but it is good for experience… bleh tengok susah senang orang meniaga. 🙂

The staffs are friendly, the boss is nice…the place is ok… Hari ni aku outstation ke Kota Kuala Muda, Kedah. Letih pun belum hilang lagi… baru ku tahu keletihan orang bekerja. Walaupun sehari suntuk tak buat apa2 kat office… tapi bile balik tu… tetap keletihan. No wonder la ramai member2 yang dah bekerja jarang benar dapat dengar kabar berita… balik kerja jek diorang terus tido barangkali…:D. Esoknya pergi ofis… balik tido lagi… this is not the life that I imagine…


Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: