Hari terakhir @ Benua Sains

13 mac 2004, ini adalah hari terakhir aku sebagai sales engineer kat Benua Sains. :). Dah lama tak ber’karaoke’ kat sini – bak kata mr. tm nut.

Yer… kebelakangan ni aku tersangat sebuk… dicampur pula dengan banyak perkembangan terbaru yang berlaku dalam hidup…( termasuk akan bertanding sebagai calon bebas dlm pilihanraya nanti… ahaks :))…kunun!!! ) – menyebabkan blog ini terlantar tanpa dikemaskini.

Well… bermula Isnin depan.. aku akan memulakan career baru sebagai design engineer @ ENC Sdn. Bhd, based at Phileo Damansara…nape aku resign erk??? Banyak sebabnya…

Advertisements

Satu Respons

  1. […] yang pertama, aku anggap sekadar mengisi masa menanti peluang yang sebenar tiba. Kerja sebagai sales engineer di tempat aku buat latihan industri. Tidak ada temuduga, habis practical, terus ditawarkan sambung bekerja disitu. Aku pun apa lagi, […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: