Welcome Back!!!

OooOoo…welcome back yer? :>

Anyway…thank you. 😀

Aku baru jek balik dari Cyberjaya…Muktamar IU…hmmm… tahun ni aku jadi Pengerusi Tetap …how funny is it huh? Tahun pertama aku hadir ke Muktamar….dilantik jadi Amir IU, tahun kedua… lepaskan jawatan sebagai amir Iu, tahun ketiga…jadik pemerhati…tahun ni rupenyer naik pangkat lagi…uhuhuhu ..

Tapi hangat jugak ler… tahun ni ade International Student…kecut perut pengerusi nak cakap English :))… terkeluar abes bau budu :> …Dan satu resolusi telah diluluskan…next AGM mesti diconduct dalam English…. confirm aku tanak dah jadi pengerusi..B-)

Hari ni aku cuti… sebetulnya ada test PTD… dah lama aku apply cuti…but it turn out today… aku tak pergi test tu. Ehe. Aku tak rasa jiwa aku sesuai nak jadi PTD…tapi apa salahnyer amek test tu kan… anyway… taper lah… memang dah tak pergi pun… nak buat ape lagi?

Esok pun aku ada interview lagi… kerja cam interesting jek…tapi rasanya aku tak pergi jugak kot… malas nak amek cuti lagi… lagipun i’m happy with my current job.. interesting, walaupun the environment is not good enough…and I can say really bad… Anyway…it’s the challenge… it’s our duty rite? To do ‘TAJDID’….

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: