Cerita ceriti…

Well.. it’s weekend again!!!

What a pleasure to be free and not working over the weekend. I feel like human again… not machine!!!. 😀 In fact, aku memang betul2 free minggu ni.. tadek projek baru masuk… habis sumer putrajaya, so.. boleh tumpukan kat smaller site like south city plaza ( the one that I’m in charge now). Alang2 tak banyak kerja… Jumaat aku amek cuti… saja nak rehat2… nanti masa busy.. tak sempat nak rehat.. kerja jek 24/7. Malam tu .. dinner ngan kak ieka n laili. Well… thank you… dah lama tak dapat makan2 cam tu… cerita ceriti :).

Yesterday (saturday)… well… I cannot describe the day, just want ‘you’ to know that I really had a great time. TQ.

Well… i’m going out again today… dengan nafisz… c u all soon. Bye.

Wassalam.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: