Konvo & Parking Part II

And comes another weekend…

Minggu yang bermula dengan tadek kerja… menjadi minggu yang sangat sibuk bila Celcom issue a request for us to resubmit the proposal for Parcel C & D, Putrajaya. From 5 engineers yang buat proposal tu asalnyer… 2 orang baru saje berhenti… seorang dah pindah department lain… sorang lagi sibuk ngan projek lain… so.. terpaksalah aku bertungkus lumus dengan beberapa engineer baru utk. siapkan nyer. Tapi kali ini, aku tak handle presentation, sebab ke Melaka pada Jumaat.. so.. boss aku yang agak ‘dot dot dot’ tu ler yang kena present. Padan muke!!!.

So… Jumaat… pagi2 lagi ke Melaka… utk. briefing konvo. Memandangkan sesi konvo aku pada sabtu petang… abes briefing tu… dah tadek ape nak buat… aku, ise dan nazly pun jenjalan lah di sekitar Melaka… dah tatau ape nak buat… hampir2 pi tengok ‘Hingga Hujung Nyawa’ .. kui kui kui… nasib baik tiga2 orang masih nak control macho…so.. tak tengokla.

Well..bila Nazly blah… tinggallah aku berdua ngan ise…dan ‘jeng jeng jeng’… Parking Part II pun bermula…
biasalah… bila aku ngan ise… mesti tak leh nak tinggal topik tu B-). Well…mengulang kembali kata2 aku kepada Ise;

” kenapa kita tak leh nak buat pilihan dalam hidup… sebenarnya kerana kita sendiri pun belum pasti apa yang kita nak… Bila kita dah tahu…dan pasti apa yang kita nak.. Insya Allah… pilihan itu akan datang sendiri… so, deep inside ur heart.. there is already an answer.. just search ur soul” …. hehe.. cam tu la lebih kurang… tul tak ise.. ko ade nak tambah ape2 ker? ece… cam sesi usrah la plak :D.

Well..just some chronology… malamnyer.. kitorang dinner kat City Bayview Hoterl.. thanks to penganjur, Cik Amla n Akim. Dan kemudiannye aku terus bergegas ke PD, kerana family aku stay kat sana…
Esok petangnya… berlangsung konvo sesi ke-2, terima kasih kepada semua yang ingat aku and wish me… although, I feel nothing special about the graduation day, if not because of my parents, I won’t attend it.

Well… that’s all for now… nak study, got interview with Siemens on Tuesday. Pray for me.

Wassalam.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: