Menganggur

Hari ini hari pertama aku bergelar penganggur, tanpa pekerjaan, sejak grad November lepas. Habis jek study… terus kerja @ Benua Sains, dlm bulan Mac, aku join ENC with 24 hour notice to Benua Sains… so… sehingga semalam (last day aku @ ENC) aku tak merasa lagi jadik penganggur.

Excitednyer…. 2 minggu cuti, banyak benda nak dibuat, besok balik Kelate… dah lama benar tak balik rasanya. Nak baiki kereta aku yang kemik sket kat belakang tue. Mungkin seminggu aku di Kelate, tatau lagi… hajat dihati nak jalan2, pergi Penang ker.. tapi tatauler… bergantung kepada pulus jugak 😀

Apa2 pun.. aku nak keluar dulu skang nie… nak gi vacuum kereta aku, semalam cermin sisi sebelah driver kena pecah dek orang, dlm satu attempt nak mencuri la kot, masa hujan lebat tengahari semalam. Nasib baik tadek apa yang sempat diambil, termasuk MP3 Player kesayangan ku ;). Kalau MP3 player tu kena ambil… kempunanla orang tu nak dengar Relaku Pujuk ker Lagu Rindu ker 😛

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: