Perkhabaran dr Jeli

Bismillahiwalhamdulillah.

Assalamualaikum…

Bertemu kembali… kali ini aku menaip dari Jeli, Kelantan, guna TM NET 1515 yang tak selaju TM NET Streamyx aku kat Pandan Indah. Anyway, taperlah… terpanggil untuk menyampai khabar dari sini setelah membaca blog akak2 yang agak aktif skarang ni. Alhamdulillah.

Hmm… dah lebih 3 bulan tak balik Kelate… dpt balik sekali… excited jugak ler… tapi tak sampai 3 hari kat sini, dah tatau nak wat ape :). Tapi aku gembira, at least kepulangan aku kali ini membawa sinar harapan, restu kedua2 pihak sudah tiada masalah…cuma… bersediakah aku??? Bilakah saat itu kan tiba? It’s all up to me now…opsss… up to ‘us’ ehe 😀

Well… terpanggil jugak utk. click kat link yang kak ieka bagi tue… and this is the result :

You are Orange Monkey type, who is very friendly. People find you easy to get on with. On the other hand, you are not good at starting a relationship, and do not have a way with words. You tend to keep a distance in personal relationships.Although you tend to be rather nervous, you can overcome that weakness with your sophisticated intelligence and sense of humor. You are not a difficult person, and will not stan against on opposed ideas. You have a good negotiation tactics by leaving room for the other side to compromise. However you can be obstinate in that you will not suck up, or bend your theory. Putting into action is most important to you. You may luck consideration, and because you believe that result will follow, you tend to plan things as you go. You are quick learner and a skilful person, so even if you face difficult situation, you can overcome that without much difficulty.You are very responsible person, and you tend to work for others even by neglecting yourself. This naturally attracts other people to you. You also tackle and challenge things with confidence.You have a good head for business, so you will be successful in anything you decide to do.

Is it sounds like me??? :>

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: