Team Building @ Redang

Assalamualaikum…

Back to the office today… after spending the past three days at Pulau Redang. Well.. it’s good trip… not bad at all. Getting to know my colleagues better… and most importantly… free trip, free food :D… All free things is good things… ehe 😀

Walaupun tak banyak yang boleh dibuat kat sana… becoz skarang ni musim tengkujuh… it was a really good experience. Tambahan pula aku belum pernah sampai ke sana sebelum ni…

Hari ni pula… attend First Aid course.. nampak gayanyer kerja aku skarang… attend courses jek… ok la.. free la katekan 😀

Jumaat… ada Siemens Annual Dinner kat KL Hilton… makan free lagi 😀 Clash pulak ngan open house rumah Amla… sorry yer cik Amla… tak dpt nak pi umah ko… lenkali la..

Ok lah… takleh online lama2… sebab aku skang pakai TM Net 1515 jek… Streamyx aku masih bermasalah… tak sempat lagi nak ke Kedai Telekom… nak tukar modem (free la katekan…)

Berapa banyak free daa….

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: