Weekly Wrap : Hi Hi WMK 8507, Bye Bye WGR 362

Assalamualaikum wbt.

Kita bertemu lagi… hari in hari sabtu, aku sedang berada di Kelate… menghabiskan cuti tahunan aku.

Minggu yang baru saje berlalu, hidup aku macam biase saje… pergi kerja… balik kerja… yang tak biasenyer… first time aku gi kerja naik public transport – LRT + Bas -. 4 hari berturut2 naik LRT n bas… seronok jugak yer 😉 😛

Nape naik bas erk? Ohh.. lupa nak habaq… WGR 362 @ Wira Hijau kesayanganku telah pun dijual pada Ahad lepas… Hari Rabu aku ke JPJ menguruskan pendaftaran kereta baru aku … dan kini.. I’m driving my new WMK 8507 @ Black Spectra… ehe 😀

Jumaat aku cuti… Isnin, Selasa dan Rabu depan pung aku cuti… that’s all.. c u in my next posting.

Wassalam.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: