Two weeks withOUT WORKload… beshnyer!!!

lalala? ape tu Kak Hany? mmm.. may be it means that it’s time for me to update this blog 😀

Well.. what do I have this week? Training… yerp.. training. A 4 days course on UMTS Introduction. Training memang besh… selain boleh belajar banyak benda… it also means you don’t have to worry about WORK!!! ehe…

This is my second course that I attend since I joined Siemens, and although aku masih belum berpeluang utk training kat Bangkok or Munich… I really like attending this kind of courses… because now you find that it really ‘close’ and ‘related’ to you. Tak macam masa muda-muda dulu … kat MMU dulu.. 😀 belajar macam nak ghabak.. tapi tak tahu pekebenda.. (tu yang skip class :D) ehe.

Minggu depan.. ada training lagi… a 5 days course on TCP/IP & ATM for GPRS & UMTS. Well… lepas ni jadik expert la aku pasal UMTS ni.. uhu.. konon. :> Rasa macam lepas nih bleh la offer service Home Tuition utk subject GSM & UMTS plak. 😀 Anyone interested? RM 30 per hour… ehe 😀
Kira murah dah tue… my company spend RM2500 per person for each of the course. :>

Well… tak lupe jugak… bile ade training ni… satu lagi yang besh… MAKANAN la… ehe 😀 Jimat budget lunch aku utk. 2 minggu 🙂

Jumaat ni… aku ada interview -Performance Review- utk. confirmation aku. Wish me luck 🙂

Sehingga berjumpa lagi…

Wassalam.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: