Birthday: Time to be happy?

Setiap manusia… telah di’allocate’kan oleh Allah Taala, certain amount of years, months and days they are going to live. Telah tertulis dan tak akan tertangguh walau sesaat. No matter how old or how young we are… what matters is berapa peratus dari jumlah hari kita diberi kehidupan di dunia ini.. yang telah kita penuhi dengan perkara yang sepatutnya.

Rabu lepas, 6/4/05, hari lahir tunangku yang ke-24. Happy birthday. Aku tak menyalahkannya utk. merasa gembira… it’s normal dan tujuan posting ini pun bukan ditujukan kepada si dia… cuma ingin mengajak kita semua reflects sedikit sebanyak. Bertambahnya usia kita, bermakna semakin berkurangnya hari-hari yang akan kita lalui didunia ini… so I think… we are not suppose to be so happy with bitrtday… it’s time for us to reflect ourselves… not to celebrate!

End of topic… just my 1.6 cents. 😉

Hari ini ahad, 10/4/05, semalam Arsenal menang 1-0 dengan Middlesbrough, Chelsea seri 1-1 dengan Birmingham dan Manchester Utd kalah 0-2 kepada Norwich City. No comment… saje jek nak tulis 😀

Sejak balik Kelate Sabtu lepas, hari ni baru aku bleh rehat betul2. Kat Kelate 3 hari tak sempat nak rehat… balik sini sibuk plak.. uhu.

So.. u can expect my next posting may be the next saturday or sunday. we’ll see… until then., babai… wassalam.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: