bla bla bla

Assalamualaikum…

Mmm… bukannyer selalu aku boleh menulis begini di SUbang Hitech ni, selalunya bz manjang… bising plak tue… tapi

hari ni.. kerjanya masih lagi banyak, tapi tak leh nak buat… server under maintenance, so… banyak limitation. Dah puas surfing… tatau nak wat ape.. jom update blog 😉

aDinDa Walimatul Urus… 9 Days To Go 😀

yerp… 9 hari jek lagi… lepas tue aku akan bergelar seorang suami :). Pastinya kehidupanku lepas ini tidak akan sama lagi… and I don’t want to think about that yet 😀 -bukannya tak nak pikir… dah puas pikir… sekarang ni nak tulis pasal benda lain- .

Ermm.. dah hampir sebulan aku pindah ke Teras Jernang.. daily routine aku pun dah berubah… dan pastinya akan berubah lagi. Sekarang… bangun awal… turun rumah pun awal… sebab kena ambil dan hantar bakal Pn. Najmuddin pergi kerja. Dia masuk kerja kul 8.00. So.. aku dlm kul 8.45 dah sampai Subang Hitech. Kalau sebelum ni… pukul 10.00 belum tentu dah sampai ke belum.

Balik kerja pung terpaksa balik awal… dah tak leh nak OT lama2… nak kena hantar cik puan tu balik pulak (kecuali Isnin & Selasa, sebab aku ngajar kat Shah Alam). Malam plak… lepak kat ‘mini library’ aku sampai kul 11.00. then…

tido!!!

Bangun pagi… bla bla bla…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: