Ikan di laut, asam di darat…

“Adakah hati kalian tidak bergelora melihat kekejaman yang berlaku ke atas kami, sehingga tiada satu kaum pun yang bangkit menyatakan kemarahan kerana Allah. Tiada satu kaum pun (di kalangan kalian) yang bangkit menentang musuh-musuh Allah yang telah mengisytiharkan perang antarabangsa ke atas kami dan menukarkan kami daripada golongan mulia yang dianiaya dan dizalimi kepada pembunuh dan penjenayah serta pengganas… (Tidak adakah yang mahu bangkit menentang musuh-musuh) yang telah berjanji setia untuk menghancurkan dan menghukum kami?”
– As-syahid Sheikh Ahmad Yasin

—-^—-

Assalamualaikum wbt.

Mmm… seronok betul tgk kak aza & abg amir (azzamir) semalam… macam tembikai dibelah dua? 😀 Tapi.. tapi kan… nape abg amir lagi kuat ‘blushing’ dari kak aza erk? ehe… gurau jek yer azzamir :). Moga kalian bahagia dunia & akhirat.

Tahniah juga diucapkan kepada Naim & Sue, thanks for the invitation card, sorry tak dapat nak datang ke dua2 majlis.

Mm… cakap pasal orang… hang sendiri caner? :”>
Ha.. ni la nak habaq… Insya Allah… ini catatan terakhir aku di blog ini sebagai seorang yang bergelar ‘bujang’. Di kesempatan ini, sekali lagi aku dan bakal isteri menjemput kalian untuk memeriahkan majlis perkahwinan dan kesyukuran kami yang akan dilangsungkan pada 3 & 4 Jun 2005 … 5 days from now.

aDinDa Walimatul Urus

(mmm… terima kasih kepada Laili, Momay, Sarah & Sok yang dah pun kasi hadiah… tak bukak lagi pun… minggu depan baru leh bukak :D)

asam di darat…
ikan di laut…
di KG. KUALI kami disatukan… ;;)

Najmuddin Yusoff,
Jalan Bahagia, Teras Jernang.
30 Mei 2005

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: