Oktober!!!

Macam tak percaya jek aku update lagi blog ni hari ni….
Nampak sangat aku memang tengah free giler…. jangan jeles yer cik kak cik adik kat luar sana 🙂

Sesungguhnya kelapangan adalah anugerah, kesibukan juga anugerah!!!

Oktober 2005… genap setahun aku di Siemens… so tengah tunggu ape cerita dengan bonusku.. ehe.. harap2 bleh dapat sebelum raya 🙂 End of story!

4 Oktober 2005, 30 syaaban.. sehari jek lagi nak masuk ramadhan… berita diterima dari Miri, Kak Huda selamat melahirkan anak lelakinya yang kedua, menjadikan jumlah cucu lelaki ma & abah seramai 3 orang. Cucu perempuan? nil!!! Ini juga bermakna chik (panggilan utk. datokku sebelah abah) belum ada cicit perempuan walaupun jumlah cicitnya… berapa erk? 😀 lupa la plak 😛
Ini juga bermakna aku dah ada anak sedara lelaki seramai 4 orang (3 sebelah aku, 1 sebelah Walida).
Anak sendiri? jeng jeng jeng… End of story!

Selamat berpuasa dan mencari hikmah Ramadhan.

End of story lah…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: