15 November 2005

Assalamualaikum wbt.

Mm… macam tak percaya jerk kan? Hari ni baru masuk 24 tahun usia aku. 24 tahun??? Rasa cam lagi tua jek.. ehe :D. Orang yang tak kenal aku.. mesti terkejut kan? Baru 24 tahun? Sekali lagi… 24 tahun??? 😀

Ramai orang ingat aku ni dah lewat 20-an… macam dah ade anak 3. Tatau la kenapa.. kerana jambang aku? Atau muka dah berkedut2.. atau ape? Tak kesah la… 🙂

Yang paling penting… ramai jugak yang kata muka aku ni macam Mawi!!! Wait…wait…wait, jangan gelakkan aku. Bukan aku ngaku sendiri ni… dah ramai cakap cam tu… bermula dengan Nazrol masa AF3 baru start lagi… sampai lah aku balik beraya kat kampung, orang kata aku macam Mawi… ahahahaha :)). Not that I’m proud of that… saje jerk.. ahaks :D. Bukannya minat Mawi pun… actually bukan aku serupa Mawi.. Mawi yang serupa ngan aku.. kui kui kui 😛

Dah.. dah… abes ceta Mawi.

Terima kasih la kepada yang ingat & wish aku hari ni… kepada yang tak ingat… tak yah la ingat.. tadek apa pun 😛

Wassalam.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: