Selamat ulangtahun, sayang!

Genap setahun yang lalu…

dscf0462.JPG aku terima nikahnya…

Semalam…

Sayang: Abang, esok cukup setahun dah! Sekejap jek kan.

Aku: Emm.. dan (baca: sempat) lah 25 kali teriok (baca: nangis) dok?

Sayang: Eh.. 25 jek ker? Setahun ada berapa hari.. 365 dok? Bahagikan 2, tambah lagi sikit… eheh

(tok mudin: kan perempuan tu mudah tersentuh? erk… ker aku yang garang sangat? kurang sensitif?)

Hari ini

Seluruh Malaysia bercuti sempena keputeraan YDP Agong ulangtahun perkahwinan kami :D. Hari ini juga tarikh jangkaan kelahiran anak sulung kami. Masih belum ada apa-apa tanda pagi ini. Tapi hati kecilku menjerit agar ia berlaku hari ini. For two reasons; (1) Tidak ada hari yang lebih istimewa untuk menerima kelahiran cahayamata kami, melainkan di hari ulangtahun ini, (2) aku sudah tidak sabar menunggu, dan aku tidak senang duduk setiap keluar pergi kerja, bila-bila saja saat itu kan tiba!

Walau apa pun, tidak kira bila waktunya, kelahiran mu anakku, tetap istimewa!

Mesej untuk sayang: ‘Thank you for being such a wonderful wife!’

Advertisements

4 Respons

  1. tahniah…semoga kekal bahagia sepnjg hayat…dan walida selamat bersalin…Aminnn.

  2. oppsss…lupa….selamat menjadi seorang bapa yg baik…jgn garang2 tau…sian walida dan baby…SABAR membawa berkat.

  3. kawin tak ajak!~ :p

  4. hainey… ajak la.. tapi rupanya no. phone dah tukar! tak dapat nak kontek.

    tinggalkan contact no kat mudin001@gmail.com yer!

    🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: