070606 Dalam Ingatan

Pengalaman seorang bapa melihat seorang ibu melahirkan anak, tidak boleh dibandingkan langsung dengan jerih payah, sakit dan perit nya si ibu. Kalau ada yang masih belum ku kenal tentang isteriku, aku pelajarinya pada hari itu. Yes, she is a brave woman, she is a strong woman! I love you!

Baiklah, seperti yang dijanjikan, gambar-gambar Adam Naqiuddin boleh di lihat di:

Adam Naqiuddin – 1st day in life

Adam Naqiuddin – 2nd Day

Adam Naqiuddin – 4th Day

Anda juga boleh terus ke Mudin001 Flickr untuk melihat semua gambar-gambar yang ada.

Advertisements

8 Respons

  1. mcm saper yer? ida kan

  2. kalau tak macam ummi nya… macam babanya… kalau tak macam babanya… macam umminya… (sambung sendiri)

  3. assalamualaikum sheikh,

    masyaAllah..comelnye…confirm tak tiru abah dia :p
    eh, waktu saye tgh browse flickr tu kat page 3, terkejut den ingatkan anak tok mudin dah bole merangkak & main kerete lak… tgk2 tu gambar anak orang lain..huhu…lenkali letak lah notis kate tu gambar lame 😀

    anyway alhamdulillah, tahniah sekali lagi utk permata keluarga tue 😀

  4. comelnye baby tu…jeles2!!~

  5. alhamdulillah.. 🙂

    budak 4 flat, hainey… kemana tumpahnya kuah.. kalau tak ke nasi? 😛

  6. mudin & walida..

    comey sgt baby tu..tp tak mungkin ikut baba dia.. 😀
    kalau ikut ummi dia tuh logik la jugak..ehehe..

    anyway..congrats to both of you 🙂

  7. tahniah. hari ahad ni, kita sambut hari buapak.. eh hari bapak kali pertama!

  8. sarah, tq :), tak kire la ikut baba ke ummi, yang penting baba dia hensem :>

    bukunota, tq. selamat hari buapak!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: