Beza

Tak banyak beza nya siang dan malam bagi 2 golongan ini. Golongan pertama, mereka yang satu spesis dengan Abu Adam, kerja, kerja dan kerja! Ramai orang tanya, malam dah kerja, siang kena kerja jugak ker? Susah aku nak explain!

Golongan kedua, mereka yang satu spesis dengan Adam. Tidur, nangis, minum susu, tidur nangis, minum susu, tidur bla bla bla.

Dan tak banyak bezanya Abu Adam dengan Adam. Adam menangis, suaranya… fuh! Tidurnya… buas! Matanya… galak! :>

Advertisements

3 Respons

  1. saya sudah tukar url blog..ade tetamu tidak diundang mengganggu kententeraman.. 😦

  2. biasalah… rumah tidak berkunci, mestilah sentiasa bertamu, diundang atau tidak 🙂

  3. hahahah..itula..mungkin lepas ni kene sediakan master key..ekekek..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: