RM400 juta?

kl09_131106_agong_istana.jpg

Untuk apa?

Advertisements
« »

8 Respons

  1. takder pun dalam Utusan Online. layan mstar lah pulak …

  2. Utusan Online sibuk mengampu lah kamal.

    Aku tak puas hati betullah. Aku ingat, bila Pak Lah batalkan buat Jambatan Bengkok tu, dia nak hentikan kegilaan projek-projek mega ala Mahathir tuh. Sekarang ni dia pulak yang lebih-lebih!

  3. kan tu adat tok mudin. kate orang, biar berlebih, jangan berkurang

  4. eh, pengantin baru pun sempat jugak nak menyampuk.

    So, amacam imin? 🙂

  5. saya dah upload dekat rapidshare. link ada kat blog saya. nak paste kat sini, tiga kali try tak dapat².

  6. RM400 juta, utk pastikan ada keja nak buat la, kalau tak de project, mana nak dapat duit.

  7. din takdop topik pasal PAU 2006 ko ? rasa macam nak muntah dengar syair(?) jepun masuk tanah melayu … 😀

  8. aku tadek masa nak layan PAU tu lah kamal!
    Tapi masa makan tengahari tadi, sempat jugak jeling TV, tengok ucapan dasar Pak Lah.

    Banyak kali Pak Lah ajak ahli-ahli UMNO baca Fatihah, minta di beri petunjuk ke jalan yang lurus. Alhamdulillah!

    (Terasa UMNO lebih Islamik dari parti Islam lah plak, lepas baca Fatihah, laung HIDUP MELAYU! hahahaha)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: