Lah 007

Aksi Pak ‘Lebai’ Lah dengan Gadis Bond. Korang tengok sendirilah di sini!

[KEMASKINI] Nampaknya, pautan di atas tidak boleh di akses lagi. Sesiapa yang belum melihat dan berhajat untuk melihat aksi tersebut, boleh rujuk entri ini.

Advertisements

5 Respons

  1. hehe… ala, lengan tu nampak mulus… dan diakan lelaki sihat…

    yeoh ni, asik org tua je yg bkenan.

  2. bila nak keluar movie ni ? agak2 finas lepas tak ? 😀

  3. […] Aku terserempak dengan blog yang dinamakan Boneka, Penyu dan SPR ini hari ini. Aku suka. Antara lain, blogger Rudin X ini menyentuh tentang isu Pak Lah dan gadis Bond, isu penguatkuasaa dress code untuk wanita oleh MPKB dan keunikan negeri Kelantan. […]

  4. Pakchik, yeoh pun bukan muda lagi. Ok lah tue. Lagipun, takkan Pak Lah nak kalah dengan Datuk K dan 2 menteri dia tu? Siapa lagi yang boleh kalahkan Siti Nurhaliza, Tiara Jacquelina dan Normala Shamsudin, kalau bukan Michelle Yeoh?

    Kamal, kalau keluar movie pun, hanya untuk tontonan 40 tahun ke atas!

  5. weh… laman marhaen punya site yg satu lagi dah kena godam (kena pi’ak), malaysia today pun kena tp dah beres. link ni buleh lagi
    http://marhaen.kelatedaily.net/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: