Ada penghuni di planet Tatooine

Entri ini tiada kaitan dengan Pak Lah mahupun gadis Bondnya. Ini cerita pasal Star Wars. Anda peminat Star Wars? Kalau ya, tempat di dalam gambar di bawah pasti tidak asing bagi anda.

Itulah planet Tatooine. Tempat tinggal Anakin Skywalker sebelum bertemu dengan Jedi Master Qui-Gon Jinn. Dan nampaknya, memang ada kehidupan di sini. Tak percaya, baca di sini.

Advertisements

6 Respons

  1. ini kalau hantar angkasawan kita pegi main batu seremban kat sini best jugak nih… 😀

  2. tu la.. batu pun mesti senang dapat, tak payah nak habiskan 90 juta!

  3. aku tak setuju main kat sini, abih laa projek aku nak supply batu seremban.. korang jangan nak canangkan benda2 pelik.. 90 juta takpe, sokong tetap sokong..

  4. alah Pok Aid, kalau mung sokong pun, bukannya dapat 90 juta tue. Kau bukan anak mahupun menantu *tut*.

  5. wes … sibuk psl tender 90 juta. kena pikir jugak mcm mana nak sampai kat planet ni. roket Proton tu agak2 boleh pakai ke ?

  6. apa lagi, buat projek hiway baru lah! pas tu tol tue… faham-faham ajelah 😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: