Lihat, dengar dan komen!

Berkenaan isu kenyataan Mufti Perlis. Anda lihat dan dengar ini.

Dan sila komen kalau mahu!

[KEMASKINI] Sila baca: Court order required for khalwat raids in Kelantan

Advertisements

4 Respons

  1. taknak komen apa-apa. dah komen sebelum ni. din lain kali kasi warning dulu ya kalau link tu ada video youtube. firefox aku hang tiap2 kali buka page mcm tu.

  2. Ok Kamal, maaf kerana tersusahkan mung. Kenapa firefox jadi macam tu?

  3. tak tau lah apa pasal dgn ff aku ni. lepas upgrade ke 1.5.0.8 jadi mcm ni. malas nak check.

    sementara tu, penjelasan daripada Mufti Perlis:-

    http://www.al-ahkam.net/home/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=15249

    atau download terus daripada google:-

    http://video.google.com/videoplay?docid=-2549540854058800710

    saiz video ni agak besar – 200MB tapi line google agak laju. aku download ambik masa lebih kurang 15 minit.

  4. […] Pandangan alternatif tentang isu khalwat dan amar ma’ruf nahi munkar. Baca ini, ini dan ini. […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: