Yang mana satu?

Mana satu erk?

Advertisements

9 Respons

  1. beli telipon baru ye din?
    kalu kawe pilih, hp tu. Try baca review ni la
    http://www.gsmarena.com/hp_ipaq_rw6828-reviews-1606.php

  2. cari laa yg 3G..

  3. sebelum tu bagi aku 10 sebab kenapa kau nak pakai benda alah ni …

  4. Pakchik, tq.

    Abg Rahimi, saya pakai DiGi. Tak de 3G. Lagipun mahal sangat!

    Kamal, orang kata, kalau dah nak tu tak perlukan alasan lagi. Macam perempuan mengandung. Mengidam 😛

  5. dlm link yg pa’chik bg tu, ade satu comment:

    “first of all, please dont buy gadgets that you perfectly have no idea what it does. some of these gadgets have something in store that more than meets the eye. you just have to know what you want or else youll end up not using it.”

    hehehe.. mcm aku nak tukar handphone aku hari tu, aku cari yg ade MP3, supaya aku boleh dengar music bila2 masa je, aku cari yg support video MPEG jugak, boleh tgk muvi clip, lps tu beli memory card besar2.. tp, aku cuma betul2 guna benda tu (MP3 + movieclip + Memory besar) dlm 2 minggu je, lepas tu takde langsung. guna utk cakap tepon jer laa last2..

  6. bape harga itu seme…mahalkah??

  7. Pok Aid, hp apa yang mung beli?

    Hainey, bila balik dari Jepun? Mahal? Julat: RM 1800 – RM 2400 kot.

  8. mcm pokaid cakap, kalau requirement tak sampai 10, kemungkinan besar ia hanya akan fully utilize dalam masa 2 minggu pertama selepas beli. selepas itu ia hanya akan memberatkan poket atau jadi penghias meja (atau penyemak).

    pengalaman aku sebagai ex gadget lover. most of gadget lovers just want to look’s cool 😉

  9. […] Kemudian dia akan merangkak menghampiri aku, menampar-nampar muka dan tanganku, cuba merebut Dopod 818pro aku […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: