Lagi pasal khalwat

Pandangan alternatif tentang isu khalwat dan amar ma’ruf nahi munkar. Baca ini, ini dan ini.

Advertisements

3 Respons

  1. din, update jugak ye.
    pandangan aku pasal mengendap dan sebagainya tu;
    keje yang polis buat lagi teruk. Utk yg tidak tahu, Raja Petra penah tulis, masa dia ditahan, polis menunjukkan gambar² beliau. Jumlah gambar tu, lebih banyak dari yang dia sendiri ada. Dan tidak hanya gambar semasa di Malaysia, ada juga yg di luar negeri. (Ada gila gambar kamu orang lain ada, lagi banyak pulak tu!)
    Dan RPK, secara bersoloroh dan mungkin risau tanya kat SB tu, “Gambar time dia buat ngan wife amek jugak ke?”

    Kalau dah takleh nak ‘mengendap’ polis juga tak leh mengintip la. Buang semua anggota risik.

    Cuma, masalah kat sini, ada pernah majlis ugama di satu negeri, menggunakan geng mat skodeng. (Tp, polis sendiri guna mat fit utk tangkap pusher kan?)

  2. Aku tak faham kenapa Dr Asri jadi mcm ni. setakat yg aku baca tulisan dan dengar ucapan2 dia dulu2, rasanya dia bukan seperti yg digambarkan oleh kenyataannya tu.. baru nak download yg kamal bagi tu..

  3. Pakchik, update juga. Tapi tak boleh panjang-panjang. Dial-up connection. Faham-faham aje lah. Nak online lama-lama pun tak de mood. Slow sangat.

    Aid, mufti pun manusia, yang tak sunyi dari melakukan kesilapan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: