Apo nak dikato?

henryceleb_me_e.jpg

17 Sep 06 – Manchester Utd (0) – Arsenal (1)

21 Jan 07Arsenal (2) – Manchester Utd (1)

Hahaha! (sorry Pok Aid!)

Advertisements

10 Respons

  1. Yang tu MACAMCHISter.

    hahaha.. gumbira sungguh aku din… ManU ni, dari dulu di sebut senapas dengan MahaFir, dan Kereta Lumba Merah tu, dalam senarai yang aku tak suka… hahahahahahaha…. Ah Bodohla Amat Bodo Wei…

  2. ooo.. hangpa kutuk team kita no..
    tak aci, korang main last2 minit baru score.. mana nak dan kejor balik..

  3. Pakchik, hahaha!
    Jangan kutuk lebih-lebih. Ramai juga pengunjung blog ini penyokong MU (contohnya Pok Aid, haha!). Nanti kang diorang tak mau datang dah! Lagipun MU masih lagi favourite untuk menang EPL musim ini.

    Anonymous, kalau berani… tunjukkan dirimu! hahaha!

  4. oppss.. lupa letak lama laa din, anonymous tu aku laa..
    hahaha… kalah takpe, yg penting chelsea pun kalah… hahaha..

  5. hehehe.. kalah ek tok. MatUnta tul! mujur aku dah tak berapa berkenan ngan diorang kah kah kah . . .

  6. uish.. MatUnta kau bagi ya adikyah? tak sayang mulut? Hahaha!
    (Tok suka!) 😛

  7. Assalamualaikum WBT

    Bismillahhirrahmanirrahim

    Saya, Yusman Hambali Ahmad @ SMe ingin menjemput tuan Tok Mudin suami isteri + anak sekeluarga ke majlis perkahwinan saya dgn Zalila bt Mohamed di

    Dewan Jubli Intan Sultan Ibrahim, Segamat, Johor pada hari Sabtu, 17 Febuari 2007.

    Semoga dengan kehadiran tuan/puan akan dapat menambah keberkatan dan kemeriahan majlis ini kelak. Untuk maklumat lanjut / peta, tuan/puan boleh click kat http://www.yusmanhambali.blogspot.com

    p/s: Bagi yang bertanya kenapa Segamat dan bukan Perlis, untuk makluman semua, ini kenduri sebelah pihak perempuan dan untuk pihak lelaki, masanya akan sampai nanti insyaAllah.

    Mai tau …

  8. Tuan SMe, terima kasih atas jemputan! Tahniah dari kami sekeluarga 🙂

  9. uik! jemputan kenduri? oo pengantin lelaki org perlis. nanti mesti dia pangge saya kan tok kan? (huhu..dia kenal ker?)

  10. adikyah nak pergi ka? boleh… boleh, nanti kite jumpa di perlis! haha!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: