Buku 1.0

Ini memang lawak. Kredit kepada Bibliobibuli.

Advertisements

9 Respons

  1. mamat tu Rabbi ke?

  2. entahlah pokchik, oh ya… bila nak update blog?

  3. dude, aku dapat tgk separuh je!

  4. dude, cuba pergi sini:

  5. cheh.. aku baru dua hari tak update…

  6. lor..budak kocik pon pandai bukak buku dan paling terer koyakkannya. hmm dah nama pun lawak kan kan

    entahlah pokchik, oh ya… bila nak update blog?
    cheh.. aku baru dua hari tak update…

    cheh..baru dua hari ker, ingatkan dah dua bulan. Hehehe.. kenape dah pecah rekod terus stop. pecahkan la lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan laghi .. bla bla bla bla

  7. Pakchik, untuk orang yang tak pernah miss setiap hari, 2 hari tu kira lama lah.

    Kan kan kan, adikyah kan?

  8. heee satu opis gelak tgk lawak tu…ada iras2 kes kat opis nih ler..heheheh

  9. hehheh, mahu jugak ummu adam buat penampilan di sini ya. yeah, abu adam faham apa yang dimaksudkan. kehkehkeh!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: