Octopus!

Trying to get a little kid dressed is like gift-wrapping an octopus. The only difference is that the little kid can scream much louder.

– Nova Adams

Heh! Tersenyum sumbing aku membaca quote di atas. Terus terbayang si Adam. Perbandingan itu hampir tepat sekali. Terutama ketika mahu menukar diapers Adam. Oh! Tuhan saja yang tahu… haha!

Ini gambar Adam kurang lebih 2 minggu lalu…

Lagi gambar boleh klik di sini atau di sini

p/s: 1st birthday Adam bulan depan (07/06/07), makcik-pakcik taknak kasi hadiah ke? Hik!

Advertisements

17 Respons

  1. mana kelip dia jalan weh?

  2. comelnyaaaaa… boleh lenguh tu kalau dukung lama2.. ๐Ÿ˜‰

  3. eheh hehe…dah nak setahun…dah berjalan. lega la ummu adam tu. ‘musim’ gitu2 tu, memang penat nak layan. ehhehehe…pehe dok ‘musim’ gano? yg announce kat fzh tu la ๐Ÿ˜›

  4. he,he,he, nak hadiah yer… suruh adam pangge kakak kat adikyah dulu 18 kali. baru adikyah fikir nak bagi hadiah. ha,ha,ha… oh, sungguh jahat sekali !!

    isyh, kat mana ambik gambor tu…? cantek ar backgroung dia.

  5. errrr apsal abu adam macam muka mawi yang suka kentut ek? hahahaha

  6. Lively looking little lad you got there. I’m happy for you, bro.

  7. alahai pipinya…
    gebu.

    nk hadiah? tunggu makcik ni kaya dulu…

    *poket tgh kering*

  8. tuntut hadiah kat KL2008 nanti… nak cepat g kat kaunter tuntut hadiah giant… sebut je tenuk nanti dpt laaa…. hepi besday adam…

  9. ha ha betul betul

  10. Pakchik, nantilah. Klipnya ada. Tapi kena tapis dulu. Backgroundnya (rumah aku la) bersepah. Hehe.
    Achik, ya betul!
    Kak Hany, shhh! Pehe-pehe, hehe!
    Adikyah, kakak x18. Heh! Oh ya, lupa nak bagitau. Gambar-gambar di atas diambil di Tmn Pertanian Bkt Cahaya Seri Alam. Yang background lawa tue, kat dalam rumah 4 musim. Sekarang ni musim bunga. Heh!

  11. Izinni, ces! Sekarang kamu tahu kenapa aku tak suka dia? Haha!

    Rol, thanks.

    Tyrexia, bila nak kaya?

    tenuk, KL 2008, kena bagi doublelah. Ok?

    KB, apa yang betul? Adib pun sama? Hehe!

  12. Adam ini mestilah anak pertama.. (kan nabi pertama pun Adam) betul?
    salam kenal dari jauh. dian-bandung ๐Ÿ™‚

  13. dianz, salam kenal. Memang benar, anak pertama ๐Ÿ™‚

  14. uit… comel comel ๐Ÿ˜‰

    rasa nak cubit-cubit pipi montok tuh.

    tok… kalu hadiah kupon pizza buleh x? hihihi. ๐Ÿ˜€ maka tok mudin pun berkata “hampeh punyer cik kema!”

  15. hampeh punyer cik kema!

  16. cumilnye adam… ๐Ÿ™‚

  17. umniyah, adam kata, terima kacih! ๐Ÿ™‚

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: