Mudin001.com Email

Terima kasih kepada WordPress.com dan Google yang menyediakan feature ini. Kini aku boleh mempunyai email menggunakan domain mudin001.com. Oleh itu, kepada semua pengunjung dan pembaca blog ini yang ingin berhubung terus dengan aku, bolehlah menggunakan alamat email di bawah:

adminmudin001.jpg

Kalau nak dapatkan email percuma namakamu@mudin001.com pun boleh. Bagitau aja! Hehe!

Advertisements

4 Respons

  1. uiksss …

    Tok Mudin: ???

  2. katakan tak nak! ha ha ha

    Tok Mudin: Tak nak sudah… hahaha!

  3. pu yao… pu yau pu yao.. pu yao pu yao pu yao pu yao…

    Tok Mudin: aku tahu.. aku tahu.. hahaha!

  4. “bukan apa… akak dah ada banyak sangat akaun email. nanti tak pakai rugi pulak kan”
    hahaha. tok, jangan mara haaaa… 😉

    Tok Mudin: Hehheh! Tak marah pun… :p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: