Pak Lah akhiri zaman duda 9 Jun ini

Sedang aku menikmati nasi bersama ikan keronge (cencaru) masak kicap sebentar tadi, berita terkini TV3 melaporkan bahawa Pak Lah akan melangsungkan perkahwinan dengan Jeanne Abdullah, Sabtu ini. Tersengih keseorangan aku (memang aku selalu lunch seorang diri).

Baca laporan dari The Star, Bernama dan juga kenyataan media Pejabat Perdana Menteri.

Tahniah aku ucapkan kepada Pak Lah dengan ucapan standard aku, semoga berbahagia dan diredhai Allah dunia dan akhirat. Dan yang lebih penting lagi, moga-moga selepas ini, akan terjagalah makan tidur Pak Lah. (Sila lihat aku boldkan perkataan tidur)

(Berita ini sebenarnya terlewat 3 bulan, kan?)

Advertisements

2 Respons

  1. err… buleh naik lagi ke? sapa ada jual tongkat ali, viagra, ginseng… buleh la siapkan marketing plen pada kadar segera… haha…
    kes tido tu tak heran din…

    nama dia pun TIDOLAH Badawi

  2. Pakchik, boleh naik ke tidak itu perkara kedua… lagipun sekarang banyak supplement kat pasaran. Yang penting Pak Lah happy… hehheh!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: