Adam – sepanjang 2 minggu lalu

Kek besday pertama Adam

 

Adam dan Ummi potong kek

 

Dah bersedia di dalam kereta, nak berjalan ke mana ya?

 

Di Perpustakaan Tun Raja Uda, Shah Alam

 

Di Muzium Shah Alam

 

[Gambar-gambar lain, lihat di sini]

Advertisements

7 Respons

  1. lho.. dekat sebulan baru nak keluar gambar besdei..

    Tok Mudin:
    Pakchik,
    1. aku memang malas nak upload gambar dari HP aku ke komputer.
    2. Tempat kerja aku block Flickr, susah nak upload ke internet.
    3. Aku memang tunggu masa aku tak ada idea, boleh jadikan entri 🙂

  2. wah.. kecik2 dah gi library ngan muzium.. bagusnya.. 🙂

  3. Besaq2 esok mudahan menjadi cendiakawan Islam. Baguih tok nih, bawak Adam pi tempat ilmu begitu. Nanti Adam ada geng boleh pi library sama2. Tp lambat lagi la kut. kan tok kan 🙂

  4. achik, adikyah, hehheh!

  5. wah dah setahun! semoga panjang umur dan murah rejeki.

    Tok Mudin: KB, kamu ni tertinggal kapallah! Hehe!

  6. ouwh…comelnye kek tu…

    Tok Mudin: Cik F=), selamat datang sini. Kek tu memang comel, terima kasih 🙂

  7. errr kek tu untuk adam atau ummunya? hehehhe .. salah gambor katun la ..

    Tok Mudin: Exactly! Last minute punya kek, macam tu la… yang itu saja yang berkenan ada kat kedai masa tu. Boleh aja ditukarkan gambar kartunnya, tapi kena caj RM 6. Tak payahla, membazir aja. Lagipun Adam baru 1 tahun, bukan dia tahu pun! Haha!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: