Perang Siber

UMNO melancarkan perang siber! Dan panglimanya, siapa lagi kalau bukan menteri yang namanya masuk Malaysia Book of Records (kalau nak tahu rekod apa, tanya Pakchik).

Untuk membantu panglima perang siber (berita TV3 semalam mengatakan beliau berpengalaman..huhu!) itu, blog Cuit Sikit! ada tulis tutorial.

Selamat berperang semua!

[KEMASKINI] Anda mahu jadi askar upahan Azalina? dan baca juga tulisan ini. (Terima kasih pakchik).

Advertisements

9 Respons

  1. Nak main perang-perang? Huih! Suka sangat Adikyah neh. Ooo .. deorang mesti pakai C4 jer. Setakat meletup org yg dekat2 tu jer. Meh sini kita main perang saraf! Itu perang jangka panjang dan banyak yg akan “terkorban”!!
    nak lantik pa’chik lah jadi Komander .. Tok jadik tukang cek senjata he he he .. amacam?! 😉

    Tok Mudin: Aku tukang senyum saja 🙂

  2. Err .. er .. Adikyah bukan suka sangat ikut pa’chik. Tapi hormat orang tua-tua jer. Pa’chik kan dah … er .. er.. 😀

  3. salam tokmudin,
    aku dengan si azalina ni tak faham betul perangai dia.
    Lagi satu kerajaan terpaksa telan balik kenyataan yang menyatakan “blogger usah dipercayai kerana menipu” heheeheh ..nampak nya bergegar juga kerajaan kita hari ini…hingga terpaksa membariskan soldadu penangkis bloggers.
    Nak tengok juga sematang mana tulisan mereka dalam menghadapi serangan bloggers. Tak mahu lagi tengok tulisan separuh masak macam dalam laman penyokong UMNO tu..hehehhe

    Tok Mudin: Yang kelakarnya, bab ‘berpengalaman’ tu. Haha!

  4. memula aku terdengar perang siber tu..
    ingatkan dia nak cakap dulu dia terer main kuweik, haf laif, kaunter straik, diyabelo, workraf 3 ke.. hehe…
    tak pun pengalaman perang skrip sapa paling best kat irc… hehe…
    takat nak lawan hujah tu.. hehehe….. lawak ah…

    Tok Mudin: Tu lah pasal! Haha!

  5. kebetulan je tok, posting baru saya pun pasal ni jugak? suri rumah macam saya pun pegi perang ke?

    Tok Mudin: Perang ni guna minda dan tangan sahaja, kat rumah pun boleh berperang 🙂

  6. din, pautan neh bagus jugak jika dirangkaikan sekali dengan isen ini
    http://www.marhaen.ngepeng.com/mar_b_cucumatkilau49.html

    Tok Mudin: terima kasih Pakchik, dah update!

  7. haha.. macam2 lawak diorg buat..

  8. […] Siber 2 Dalam perang siber yang bakal berlaku nanti, sebelum rakan-rakan blogger melatah tak tentu pasal, ingatlah kata-kata […]

  9. […] Othman Said, pemegang tali pinggang hitam, yang baru-baru ini telah dilantik sebagai panglima perang siber Islam Hadhari, nampaknya telah menjaringkan gol sendiri dengan kenyataan terbarunya yang […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: