Dara untuk dijual!

Ini satu kes matlamat menghalalkan cara.

Baby-faced Carys Copestake, 18, has offered her virginity for the price of £10,000 to help her pay for university tuitions.

The British 18 year old used a false name to advertise herself on a website popular with prostitutes, with her parents having no idea of the bizarre way of getting cash for university.

The ad reads: “Virginity For Sale £10,000,” she adds:
“Hey, I think the title says it all. I’m an 18-year-old virgin with student funds to pay and I’m looking to sell my first time right here. I’m brunette, 34C, green eyes, all in proportion and good looking.”

Jangan pula ada ustazah Hadhari yang mengeluarkan fatwa melacur itu boleh untuk tujuan membiayai pelajaran! Ok?

Advertisements

10 Respons

  1. mak aih… mcm2…

  2. 10k… kat sini melambak ada budak sekolah yang buleh bagi benda tuh… peri-peri pulak tuh…
    haha….

    Tok Mudin: tak tahu nak cakap apa, minta jauh dari diri dan keluarga.

  3. Dah ramai dah yg buat mcm tuh…cuma cara jer berlainan. Nie online….yg kat tepi jalan kotaraya tuh aper? Sama jer.

  4. mak aiii.. gila betul. kalau aku kaya mau aku beli tu hahahaha

    Tok Mudin: woit…woit, bak sini no queen, aku nak report!

  5. din…takyah ripot.. ko umum dalam blog dia je.. haha…

  6. err..
    perempuan tu mintak hantaran kot..
    10 ribu stendet tempat kite jgklaa..

  7. murahnya … 10k je ek?

    tapi kan kat sini lagi murah … RM10 top up kredit prepaid dah lebih dari cukup ..

    bak kata najmudin … minta dijauhkan dari diri dan keluarga kini dan akan datang …

  8. huhu..minah2 skunk dh mkin advance!diorg pdlik pe soal dara.asalkn puas..

  9. wahai gadis2 yg dah on da way nk lupe agame..korang sedar x ape korang buat hah?????

  10. haii!!!!btul la dunia skrang nie….awek aku pun siap trlibat sma..siop tak gi2???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: