Aktiviti hujung minggu (2)

Lagi gambar Adam ‘belajar berenang’…

Nak tengok lagi? KLIK DI SINI!

Advertisements

5 Respons

  1. wow kat rumah ada swimming pool tu! rumah aku ada longkang je

    Tok Mudin: King, bukan kat rumah akulah!

  2. king, ada longkang pun patut bershukur tau. rumah saya tingkat 3, jangan nak cakap longkang; dinding bumbung, lantai semua share.

    tok mudin, adam pakai diapers ke dalam pool tu??

    Tok Mudin: Hehheh 😀

  3. he he .. kecik2 dah blajaq berenang. besaq2 leh masuk renang berirama! 🙂

    Tok Mudin: 🙂

  4. saya pun gemar berenang. Selalunya kalau ada kesempatan setiap Ahad petang ke pool. Senaman yg memerlukan setiap joints bergerak dan yg bagusnya tak ada kecederaan. 🙂

    nanti anak awak dah besar sikit, awak masukkan kelas berenang la..:)

    Tok Mudin: Insya Allah 🙂

  5. aku masih tak paham kenapa ko tak bukak je diaper si adam tu. hehehehhe

    ko takut dia kencing ke? errr .. tapi bukan ke kalau dia kencing dalam diaper and at the same time dia berendam dalam air, air kencing tu tetap akan tersalir jugak masuk kolam?

    pakaikan je la spenda. hehehheeh .. kolam tu banyak klorin .. buleh neutralised balik keasidan kencing. hahahahha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: