Anak Raja Bugis menyerang balas

Lanjutan daripada laporan polis oleh UMNO terhadap RPK dan Malaysia Today, RPK menyerang balas di sini.

Tok Mudin senyum saja. 🙂

Berkaitan, sila baca:

Advertisements

7 Respons

  1. saya pun baru lepas baca di sana sebelum datang ke sini. i tell you tok mudin, no need to tengok tv like this. kesian betul ahli politik kita. nak jugak, nak jugak, naka jugak! hah kau, bagi sekali.

    Tok Mudin: ya..ya! yang teruknya… dah kena sekali tue.. nak lagi! haha!

  2. kingbinjai pun sama

    Tok Mudin: hehe… kingbinjai anak raja apa? :>

  3. Salam Tok Mudim,

    Bila baca semua ni, kekadang kita confuse kat negara mana kita berada. Kalau kat UK ke, kat USA ke, lama dah diorang letak jawatan tu. Kalau kat Jepun lagilah siap hara kiri lagi. Kat sini, amcam takda apa2 je bagi mereka.

    Tok Mudin: Salam zabs, Malaysia boleh! Apa lagi nak cakap? 🙂

  4. mereka masuk perangkap si anak raja bugis tuh..

    lepas report tuh, hits makin bertambah, lagi ramai orang masuk laman melayatudei tuh, lagi ramai orang tahu cerita kejahatan orang-orang itu.

    Tok Mudin: hahaha… betul, betul!

  5. hahahaha … kan aku dah kata … anak bugis celup tu memang nak diri dia kena. dia saja je … semuanya nak naikkan hits web dia. dia memang dah lama pasang umpan … hehehhehe .. tak sangka gak ada gak mengena. RPK .. RPK .. hehehhe

    Tok Mudin: hehe 😀

  6. Katanya, berikutan laporan polisnya itu semalam, pengendali laman web itu telah memasukkan satu rencana hari ini yang mengandungi unsur-unsur ugutan, termasuk dengan mengajaknya berlawan keris sehingga mati.

    Muhammad berkata tindakan Raja Petra itu tidak beretika kerana bukannya cuba menjawab atau memberi alasan kepada laporan polis yang dibuatnya, sebaliknya membuat serangan peribadi terhadap beliau serta mencabar beliau “bertarung keris”. – Mstar

    ok, sekarang aku percaya kalau orang cakap dia bo….

    Tok Mudin: Kamal, atau mungkin benar dakwaan RPK yang dia tak faham bahasa Inggeris? RPK ni pun satu… dah tahu macam tu, tulis dalam English lagi, tulislah dalam bahasa Melayu! Nasib baik Cikgu Ali al-Husseyn dah terjemahkan.

  7. […] Indonesia and Malaysia media notes MalaysiaKini Malaysian government shuts up bloggers Fear and loathing in Malaysia More love for bloggers Anak Raja Bugis menyerang balas […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: