Monyet dan goblok

Dua perkataan paling popular di blog-blog Malaysia buat masa ini;

p:/s: Monyet masih sibuk hari ini.

Advertisements

8 Respons

  1. ni apa monyet2 neh?
    ni apa goblok2 neh?

    hehe 😉

    Tok Mudin: heh!

  2. ooo sibuk lagi… sempat gak singgah.. 😉

    Tok Mudin: 😉

  3. tok mudin buat-buat sibuk… ni bukan musim orang masuk jawi… kekekekekerajamaludinkekeke

    Tok Mudin: kekekeke….

  4. oit.. team ko tu, dah pilih pemain ke?? liga nak start dah neh… 11 aribulan…

    Tok Mudin: dah… tapi apasal aku ngan ko jek ada? mana orang lain?

  5. survey dari mana yach…;))…:P

  6. prestation??? x popular ke?

    Tok Mudin: hehheh! popular juga 🙂

  7. ada satu lagi, babun buntut merah

    Tok Mudin: erk… popular juga?

  8. ntahnya, kingbinjai ngan chelseanya…. ajak kemat dan lan rambai.. libepu tuh….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: