Giliran Adam pula…

Erk… kenapa ramai perempuan erk? 

Advertisements

6 Respons

  1. dah letak gambar ada yang muka macam perempuan.. kekeke….
    hahah.. adamjelina jolie..

    Tok Mudin: Hehheh!

  2. paul simon tuh cam sejibik je.. hehe.. 😀

    Tok Mudin: sejibik? 😀

  3. salam tok,
    oh, kalau angelina jolie kahwin dengan paul simon, rupa anak mereka macam adam lah. ataupun rupa mak dan bapak adam yang macam angelina dan paul? wah, lepas ni gilran ummi adam pulak ke?
    hee…. gurai je!

    Tok Mudin: accia, Ummu Adam punya dah ada, kat sini.

  4. hehe aku try gak buat ari tuh. gambaq first 70%macam cindi krofod tuh. yg second time buat guna gambaq lain sket dah jadik muka Tia Carrere. tp yg paling tak tahan, satu kali aku guna balik gambaq yg first tuh muke aku 70% macam muke kenu rev la plak dahhh. muehehehek. ntah ape-ape lak. macam makhluk dua alam plak neh ngehngeh..ngeri, ngeri..!!

  5. Tia Carrera tu memang mengingatkan aku pada asia carrera… kekeke..

  6. apa pulak charlize theron tu? ha ha ha ha ha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: