Saja-saja

Hari ini Sabtu. Bukan hari kerja, tapi ada beberapa urusan yang perlu diselesaikan. Maklumlah, cuti panjang minggu lepas. Kerja dah siap, bolehlah ambil peluang untuk kemaskini blog.

Hari ini, aku saja nak perkenalkan 5 blog yang aku subscribe melalui feed reader aku. Secara rawak. Oh ya, untuk makluman, aku menggunakan Google Reader, kalau kamu tidak pernah menggunakannya, cubalah. Feed aku di sini.

  • Get Rich Slowly, daripada namanya pun, kamu pasti boleh teka ia adalah sebuah blog berkisar tentang personal finance. Highly recommended!
  • Bibliobibuli, blog untuk ulat buku.
  • Al-Husseyn, blog oleh seorang pesara cikgu. Pernah jumpa dengan beliau sekali, nampak lebih muda dari usianya 🙂
  • Tak Nak Lah!,  blog terbaru dari Pak Bakaq a.k.a Penarik Beca. Apa atau siapa yang dia tak nak tu?
  • Book Diva’s Reviews & News, ini juga blog untuk ulat buku.

Itu saja. Jumpa lagi. Wassalam.

Advertisements

Satu Respons

  1. oit.. gi maskara lah.. kingbin ada buat persembahan kut…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: