Tentang Aku

Berusia dalam pertengahan 20-an. Seorang suami dan bapa kepada putera comel, Adam Naqiuddin. Membesar dengan banyak cita-cita – typical bebudak -, berakhir sebagai seorang jurutera telekomunikasi di sebuah MNC yang berasal dari Germany.

Minat membaca. Peminat Arsenal. Mula memblog sejak Ogos 2003. Untuk apa? Aku tulis apa yang aku nak tulis!

Email: adminmudin001.jpg

p002.jpg

Advertisements

37 Respons

  1. baby dah keluar ke?

  2. semoga walida selamat… dan bapaknye selamat jugak… oppsss dan anaknya selamat… May Allah bless you all…

  3. ziana, baby lum kluar la… sebab tu status masih bakal bapa :). So caner dah jadi ibu nih?

    Shah, thanks.

  4. Assalamualaikum…..isteri saya pun orang Teras Jernang. Kat Jalan Indah. Tapi skrg saya based di Motorola Penang mulai 1 Nov. 2006. Then jadilah weekend husband…..btw, I’m a father of 2.

    Regards
    Syuhaimy

  5. Waalaikumussalam syuhaimy.
    Selamat datang.
    Anyway, kami dah tak tinggal di Teras Jernang. Pindah ke Shah Alam. 🙂

  6. Assalamualaikum….

    Wow! Dah jadi ayah rupanya member aku. Lama btol X dgr crite ko.
    Kem salam kat anak & org rumah ko.
    Mmm… ingat lagi ke ko kat aku…

  7. semoga berbahagia dengan keluarga tersayang… bersama kita membangunkan industri telekomunikasi negara yeahhh…!!!

  8. hijz, terima kasih. salam perkenalan!

  9. Pandangan yang menarik… apa mazhab yang tuan anuti dan apa yang berbezanya dengan AAB dan TDM mazhab tersebut

  10. En Razilatif,

    Terima kasih atas kunjungan. Sila komen di entri yang berkenaan, saya jawab di sana.

  11. HAI ASSALAMUALAIKUM…ADIK SEBENAR NYE NAK TGK ALTANTUYA TAPI TAK DAPAT LAH PULAK

  12. ramainya kata salam perkenalan. saya pun nak berkenalan jugaklah.. muahahhahaha

  13. zueika, salam perkenalan! hahaha!

  14. assalamualaikum..kat atas u gambar terbaru adam ke..? dah besar…cumelll..

  15. Salam perkenalan…walaupun dah lama berkenalan..Ngeh3x

  16. Ashady, salam perkenalan kembali :). Kirim salam kat syimi, haha!

  17. waalaikummussalam, mc kas atas tuh gambar adam ms raye aji haritu, lo nih adam ko comey, mcm aku…kekekeke

  18. comel nyoh adam….kembam tp pok dia cam lidi…hhaaaa

  19. Assalamulaikum.. Dah besar anak ye. Bila le nak dtg kat tempat lama ye..
    Kucai nak cuba call.. ada hal.. tapi tak de kontek no..

  20. Kak Ina, waalaikumussalam. Hehe, sibuk la kak. Kucai nak call saya erk? Email sayalah: mudin001@gmail.com.
    Nanti saya kasi no phone. Thanks.

  21. Salam,

    Tok Mudin,

    Salam perkenalan dari saya.Very nice blog with lots of info.Keep up the good work!

  22. Shafiq Ayman, Salam perkenalan, terima kasih!

  23. MU BENGONG

  24. askum…

    Tok Mudin: Waalaikumussalam

  25. hahahaha…gueelah yg bkal mggntkn spiderman… nmaku spidermoon…nma muu spo?

  26. assalamu’alaikum..thank you so much for (ringkasan) ayat2 cintanya. Iam from indonesia, pontianak. Congritualition… sir. I hope your chil sill be good girl. ones again thank you…

    assalamu’alaikum.

  27. OH… sir. I’m sorry iam wrong to write your son. I hope your son will be good boy. Insya 4ll…

  28. Rea, waalaikumussalam.
    Terima kasih, sila datang lagi 🙂

  29. assalamualaikum..baru tgk gambor adam terbaru…adam bakal mengikut jejak Baba nye yg suka membaca..baguih!mana Ummu Adam duk tgh baca??nk tgk tgh baca buku ape..hehe

  30. hpr ank awk sihat dan comel

  31. muka nak giiii maneeeeeee……….

  32. hehe….nama saya pun naqiuddin

  33. anak kamu comel sekali…..nama saya naqiuddin amsyar

  34. Naqiuddin, salam perkenalan, dan terima kasih 🙂

  35. assalamualaikum dan salam berknln.
    firstly,tahniah dapat baby boy.
    comelnye seperti saya.
    happy day……. @>–;—-

  36. salam ukhwah…with 99 names of Allah,,
    sbnrnyer sy lngsung xfhm page ni cter pe..nape sumer cter psal ank..?
    trg sket kt sy,,isk2 sdeynyer… T_T huwaaaaa…w’slm…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: