Pindah ke 3.0

Blog ini tidak akan di update lagi.

Sila ke:  Kecek-kecek Tok Mudin 3.0

Jumpa di sana!

Saja-saja

Hari ini Sabtu. Bukan hari kerja, tapi ada beberapa urusan yang perlu diselesaikan. Maklumlah, cuti panjang minggu lepas. Kerja dah siap, bolehlah ambil peluang untuk kemaskini blog.

Hari ini, aku saja nak perkenalkan 5 blog yang aku subscribe melalui feed reader aku. Secara rawak. Oh ya, untuk makluman, aku menggunakan Google Reader, kalau kamu tidak pernah menggunakannya, cubalah. Feed aku di sini.

  • Get Rich Slowly, daripada namanya pun, kamu pasti boleh teka ia adalah sebuah blog berkisar tentang personal finance. Highly recommended!
  • Bibliobibuli, blog untuk ulat buku.
  • Al-Husseyn, blog oleh seorang pesara cikgu. Pernah jumpa dengan beliau sekali, nampak lebih muda dari usianya 🙂
  • Tak Nak Lah!,  blog terbaru dari Pak Bakaq a.k.a Penarik Beca. Apa atau siapa yang dia tak nak tu?
  • Book Diva’s Reviews & News, ini juga blog untuk ulat buku.

Itu saja. Jumpa lagi. Wassalam.

Blogger Ikhwan ‘hilang’

Apa persamaan kerajaan Malaysia dan Mesir? Di Malaysia, kita ada Nat dan RPK. Kemudiannya ada monyet dan goblok.

Di Mesir, blogger ‘hilang’.

Ah… blogofobia ada di mana-mana. Kenapa ya?

 

Text Link Ads

Monyet dan goblok

Dua perkataan paling popular di blog-blog Malaysia buat masa ini;

p:/s: Monyet masih sibuk hari ini.

Anak Raja Bugis menyerang balas

Lanjutan daripada laporan polis oleh UMNO terhadap RPK dan Malaysia Today, RPK menyerang balas di sini.

Tok Mudin senyum saja. 🙂

Berkaitan, sila baca:

Muslim Bloggers Alliance

Sertai kami di Muslim Bloggers Alliance.

Maklumat lanjut lihat di sini.

Bebaskan Nathaniel Tan!

[Poster oleh Mob’s Crib]

TANDATANGANI PETISYEN INI!!!